BİTLİS / AHLAT - Şehit Erdoğan Gökbulak İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili ilçe'de düzenlenen resim yarışmasında 4/A sınıfından Ramazan ÇOŞKUN ilçe 2.'si olmuştur.

Ock

Sözlük Tasarım Yarışması'nda okulumuz 4/A sınıfından Zeynep BİLDİRİCİ İl'de 2. olmuştur.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz Aralık ayı faaliyeti ''Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması'' ve ilçede ''En İyi Afiş Yarışması'', ''Sözlük Tasarım Yarışması'nda'' dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

İlçe genelinde düzenlenen En İyi Afiş Yarışmasında öğrencimiz 2/A sınıfından Zehranur BALCI ilçe 3.'sü olmuştur.

Ara

Sözlük Tasarım Yarışması'nda okulumuz 4/A sınıfından Zeynep BİLDİRİCİ ilçe 1.'si olmuştur.

Ara

Okulumuzda sınıf öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi Semineri verildi.